Veelgestelde vragen

Omdat ik jou zoveel mogelijk duidelijkheid wil geven over de behandelingen, de salon en meer, heb ik hieronder de meest gestelde vragen gezet. Zoek je een antwoord op een vraag die er niet bij staat? Neem dan contact met me op via het contactformulier!

Wat zijn de prijzen?

De prijzen vind je HIER

Hoe maak ik een afspraak?

Je kunt alleen een afspraak maken via de online agenda.  

Wat doe je tijdens een behandeling?

Ik heb een stuk geschreven over de inhoud van al mijn behandelingen. Je kunt er HIER meer over lezen

Waar moet ik op letten als ik kom voor een wenkbrauw behandeling?

Ik raad je sowieso aan om tenminste 24 uur van te voren niet onder de zonnebank te gaan en minstens 3 weken tussen een diepe peeling en de behandeling te laten. Verder kun je gewoon naar de afspraak komen zoals je er normaal ook altijd bij loopt. Dat geeft mij ook een beeld van wat je gewend bent.

Waar moet ik op letten als ik kom voor een lash volume lift behandeling?

Ik raad je aan om tenminste 24 uur van te voren al te stoppen met het dragen van make-up zoals bijvoorbeeld mascara op je ogen. De mascara kan namelijk een vettig laagje achter laten op je wimpers, ook als je ze schoongemaakt hebt. Daarnaast moet je naar de behandeling komen met schone wimpers, anders ben ik veel te veel tijd kwijt aan het boenen en dat is zonde.

Hoelang duurt een behandeling?

In de online agenda kun je zien hoeveel tijd er uitgepland wordt voor een behandeling. Het blijft maatwerk dus het komt ook wel eens voor dat het wat korter duurt of dat het iets uitloopt.

Moet ik mijn wenkbrauwen van te voren laten groeien?

Ik raad je aan om je wenkbrauwen voor de behandeling minstens 3 weken te laten groeien en dus niet meer te epileren. Dat geeft mij een beter beeld van hoe je wenkbrauwen oorspronkelijk groeien en meer haartjes om mee te werken.

Ik heb pmu (permanente make-up) op mijn wenkbrauwen, is de behandeling dan wel mogelijk?

Mits de pmu helemaal genezen is, is de behandeling gewoon mogelijk. Je hebt hier wel eigen haartjes voor nodig.

Geef je ook trainingen?

Ik ben trainster voor het merk InLei, waar ik meerdere trainingen voor geef op het gebied van wenkbrauwen en lashlifting. Een overzicht van alle trainingen vind je HIER.

Hoe kan ik een training boeken?

Alle cursussen kun je boeken via deze link.

Ik ben zwanger/ ik geef borstvoeding, kan ik dan wel behandeld worden?

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft gieren de hormonen door je lichaam. Dit heeft invloed op je huid en haar. Een brow shaping behandeling kan gewoon, het kan dan zijn dat je wat gevoeliger reageert dan normaal. Voor een brow shaping behandeling waarbij er ook geverfd wordt is het belangrijk om te weten of je geen allergie hebt voor de verf. Als je een allergische reactie krijgt kun je er geen medicijnen voor innemen. Ook kan het zijn dat het resultaat wat minder goed pakt dan normaal.

Een brow lamination, lash volume lift of pmu behandeling raad ik af tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Kan ik het beste kiezen voor de brow shaping + verven behandeling of de hybrid brows behandeling?

Wanneer je voor het eerst langskomt voor een behandeling en normaal gesproken niet veel make-up draagt, kun je het beste kiezen voor de brow shaping + verven behandeling. Dan worden de haartjes een tintje donkerder, maar niet opvallend. Als jij je wenkbrauwen elke dag tekent en het fijn vindt dat het ook een ‘ingevuld’ effect heeft op de huid, kun je kiezen voor de hybrid brows behandeling.

Een brow lamination, lash volume lift of pmu behandeling raad ik af tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Hoelang blijft het effect van de hybrid brows behandeling zichtbaar op de huid?

De verf hecht zich aan de haren en de huid en kan minstens 2 tot maximaal 14 dagen zichtbaar blijven op de huid. Dit verschilt per persoon omdat het afhangt van de celvernieuwing van je huid. Bij een snellere celvernieuwing zal de verf sneller van de huid verdwijnen. De hybride verf blijft over het algemeen wel langer zichtbaar in de haartjes dan normale wenkbrauwverf (4-8 weken).

Hoe kan ik mijn afspraak annuleren?

Afspraken moeten ten minste 24 uur van te voren, persoonlijk (dat kan telefonisch of schriftelijk) worden afgezegd. Als er niet op tijd wordt geannuleerd worden de kosten van de behandeling voor 100% in rekening gebracht.