Hee! Ik ben Ilonka!

De reden dat ik deze baan, ten opzichte van alle wisselende baantjes hiervoor, zolang volhoud is omdat het me zoveel voldoening geeft. De dingen die ik het allerleukste vind in het leven zijn; mezelf creatief uitten, leren, mensen helpen, inspireren en blij maken. Al deze aspecten komen terug in mijn werk.

In mijn behandelingen kan ik mijn hoofd even uit zetten en m’n creativiteit kwijt. Soms ben ik ook een therapeut, soms werkt het ook therapeutisch voor mezelf. En eigenlijk altijd maak ik iemand blij. Ik draag een stukje bij iemands’ zelfliefde en dat is voor mij het belangrijkste.

Zelf heb ik namelijk al voor zolang als ik me kan herinneren gestruggled met een laag zelfbeeld. Ik had weinig zelfliefde en ik ben er nog steeds in aan het groeien. Toen ik ongeveer 16 jaar was had ik een negatieve obsessie met mijn eigen wenkbrauwen. Ik had mezelf ervan overtuigd dat mijn wenkbrauwen me lelijk maakten omdat ik vaak de opmerking kreeg dat ik boos keek, het maakte me super onzeker!

Fun fact: Die opmerkingen kwamen eigenlijk altijd van jongens, nu weet ik wel beter! Het wordt je in deze maatschappij een beetje aangeleerd dat meisjes altijd lief en blij moeten zijn. En misschien was het ook wel gewoon een hele slechte openingszin.

Ik ging van een schoonheidsspecialist naar een touwtjesmevrouw, helemaal naar Amsterdam voor mijn wenkbrauwen en ga zo maar door. Bijna elke keer kwam ik verdrietig thuis, omdat ze weer te dun en te streng waren. Totdat ik mezelf ging verdiepen in wenkbrauwen. Ik wilde een manier vinden om wenkbrauwen juist voller te laten ogen na de behandeling dan voor de behandeling. Ik wil een eigen vorm creëren voor iedere klant, die zijn of haar uitstraling nog mooier maakt en ze een gevoel van zelfvertrouwen geeft.

 Ik heb alle liefde en passie hierin gestopt en zo is Browforce ontstaan. Ik hoop dat ik ook jou mag verwelkomen in dit fijne plekje en mijn bijdrage mag leveren in jouw pad naar meer zelfliefde.